Over

Snel

Binnen 3 uur ter plaatse
R

Standby

Huur standby uren in
f

Flexibel

Bepaal zelf uw dagdelen

030-8770321

Meer weten? Bel gerust!

LiftCoach

Doordat wij bemerkten dat er vaak niets is geregeld voor bewoners bij een kapotte lift, dachten wij: dat kan beter! Met LiftCoach valt de toegang naar de buitenwereld voor mindervaliden niet meteen stil zonder lift. Bij geplande werkzaamheden wordt er vaak gebruik gemaakt van een tijdelijke lift aan de buitenkant van het gebouw. Maar wat als dit niet mogelijk is, bijvoorbeeld door onvoldoende budget? Wij ontzorgen zowel verhuurders als bewoners in het geval van een kapotte lift of liftonderhoud. Zo kunt als verhuurder met een gerust hart een renovatie of onderhoud inplannen en hoeft u als bewoner niet in paniek te raken. Met onze rolstoeltransporter, boodschappendienst en hondenuitlaatservice ontzorgen wij u zoveel mogelijk!

Cleannovation, TSBouwtotaal en LiftCoach zijn onderdeel van dezelfde Holding.

Compleet ontzorgen

Om onze service compleet te maken stellen wij ook alle bewoners op de hoogte bij onderhoud. Wij hanteren altijd de volgende stappen:

5

Wij informeren de bewoners per brief over de werkzaamheden aan de lift, ook hangen we een brief op in de lift.

5

In de brief vermelden we wanneer het onderhoud plaatsvindt en de duur ervan. Wij geven aan dat LiftCoach tijdens deze periode namens u zijn diensten aanbiedt.

5

Bij onverwachte uitval van de lift informeren we de bewoners binnen een uur.

liftservice

“Zowel verhuurders als bewoners zoveel mogelijk ontzorgen”

– LiftCoach

Wilt u gebruiken maken van onze diensten?

Neem dan contact op met LiftCoach! Wij vertellen u graag alles over onze rolstoeltransporter, boodschappendienst en hondenuitlaatservice. Ons werkgebied beslaat heel Nederland.

030-8770321

Meer weten? Bel gerust!

[email protected]

Altijd snel reactie

KvK nummer

69808651
E

BTW nummer

NL 8580 2046 4B01